Totuși, de ce nu s-au virat bursele până acum?

În fiecare lună, probabil cea mai așteptată veste pentru studenți este data în care se virează bursele studențești. Conform regulamentului cadru de acordare a burselor la nivelul Universității din Oradea, alimentarea conturilor studenților bursieri se realizează la sfârșitul lunii, în perioada 25 – 30/31 a fiecărei luni.

Însă la începutul semestrelor pot fi întâmpinate anumite întârzieri de care Universitatea din Oradea este parțial responsabilă. Bursele nu pot fi repartizate până la informarea UO din partea Ministerului Educației cu privire la fondul general de burse, ceea ce se întâmplă de regulă pe parcursul lunii noiembrie.

După informarea UO, Comisia de acordare a burselor la nivel de UO repartizează fondul de burse pe facultății, iar la nivel de facultate sunt întocmite listele de beneficiari. Urmează contestațiile și listele finale. De asemenea, în cazul studenților aflați în primul an de studiu sau cei care nu au beneficiat de burse, introducerea datelor bancare (IBAN) se realizează individual și manual.

În cele din urmă, dorim să vă informăm că bursele aferente lunii noiembrie a.c. vor fi virate pe parcursul zilei de mâine, 10 decembrie 2021.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.