Studenții căminiști neimunizați obligați să se testeze săptămânal

După cum vă anunțam săptămâna trecută, astăzi pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de Administrație al Universității din Oradea s-a aflat proiectul unei anexe la Regulament cadru al Universității din Oradea privind condițiile de cazarea în căminele studențești. Prin documentul aprobat de către Consiliul de Administrație se aduc o serie de completări pentru cazare studenților „în vederea asigurării siguranței sanitare a studenților cazați în căminele universității, în condiții de pandemie”.

În continuare, redăm în extenso completările aduse:

În căminele Universității din Oradea, vor putea ocupa un loc de cazare doar studenții care la momentul preluării locului în cămin vor face dovada vaccinării (minim o doză de vaccin aprobat de către Agenția Europeană a Medicamentului/European Medicines Agency – EMA), trecerea prin boală (test anticorpi COVID-19-IGG, dovada eliberată de către DSP, dovadă de spitalizare, certificat eliberat prin platforma www.certificat-covid.gov.ro), test antigen negativ (efectuat cu 48 de ore înainte) sau PCR negativ (efectuat cu 72 de ore înainte), realizat într-un laborator acreditat, și documentele prevăzute în Regulamentul cadru al Universității din Oradea privind cazarea în căminele studențești.

Neprezentarea dovezilor menționate anterior în momentul ocupării locului de cazare, duce la pierderea acestuia. Locul rămas liber va fi redistribuit studenților aflați pe lista de rezervă a facultăților, cu respectarea criteriului academic.

Studenții cazați care nu fac dovada vaccinării (minim o doză de vaccin aprobat de către Agenția Europeană a Medicamentului/European Medicines Agency – EMA), trecere prin boală (test anticorpi COVID- 19 – IGG, dovadă eliberată de către DSP, dovadă de spitalizare, certificat eliberat prin platforma www.certificat-covid.gov.ro), vor prezenta obligatoriu la administratorii căminelor, săptămânal, în ziua de marți, dovada testului negativ antigen sau PCR, realizat într-un laborator acreditat, la un interval de 7 zile. Nerespectarea acestor condiții duce la pierderea locului din cămin în 24 de ore.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.