Lansarea volumului „De la istorie locală la istorie națională” a Școlii Doctorale de Istorie

Luni 7 decembrie la ora 17.00Școala Doctorală de Istorie invită auditoriul bihorean la lansarea volumului De la istorie locală la istorie națională.

Un număr Supliment de excepție al revistei Crisia intitulat „De la istorie locală la istorie națională” cuprinde lucrările prezentate de doctoranzi la Sesiunea știinţifică a doctoranzilor în istorie, ediţia a XIV-a, Oradea, 14-15 octombrie 2019, a fost tipărit de curând la Oradea. Volumul este dedicat unui moment de excepție – dubla aniversare în casa umanioarelor universitare orădene: 55 de ani de învățământ superior în Istorie și 20 de ani de studii doctorale în Istorie la Universitatea Oradea.

În data de 7 decembrie la ora 17.00, Școala Doctorală invită auditoriul bihorean la lansarea volumului „De la istorie locală la istorie națională”, unul dintre cele mai recente roade edite, lansare care va avea loc pe platforma Zoom în prezența coordonatorilor și autorilor, a profesorilor și a doctoranzilor din cadrul Școlii Doctorale de Istorie. Așa cum se precizează în prefață de către coordonatori, profesorii Sorin Șipoș, Gabriel Moisa, Alina-Carmen Brihan și Beáta Ménesi, la acest volum al doctoranzilor au contribuit și autori din Chișinău și Padova, ceea ce conferă întregului demers editorial o anvergură amplă de cercetare și întâlnire a valorilor la nivel transfrontalier.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.