Studenții orădeni pot solicita scutirea sau reducerea taxei de școlarizare

Studenții Universității din Oradea, în conformitatea cu Procedura privind fundamentarea, încasarea și evidența taxelor aferente procesului de învățământ, au dreptul să solicite pe baza unei cereri tip, scutirea sau reducerea taxelor aferente procesului de învățământ sau a majorărilor de întârziere.

Pot beneficia de scutirea taxelor de școlarizare pe durata întreagă a unui an universitar studenții proveniți din centrele de plasament, case de tip familial și orfanii de ambii părinții. De asemenea, pot beneficia de acest drept studenții sportivi componenți ai Clubului Sportiv Universitar Oradea și ai Asociațiilor Sportive ale Universității din Oradea.

În continuare, pot beneficia de reducerea taxei de școlarizare cu 50% pentru un program de studii:

  • studenții/absolvenții Universității din Oradea care urmează un al doilea program de studii la același nivel (licență și master) – în acest caz cererile cu documente justificative se depun la secretariatele facultăților până la data de 30 octombrie!
  • copiii angajaților titulari ai Universității din Oradea
  • studenții considerați cazuri sociale;
  • studenții cu diagnostice medicale grave: bolnavi TBC, cei care suferă de diabet, boli maligne, sindromuri de malabsorție grave, insuficiență renală cronică, astm bronșic, epilepsie, etc.

Cererile împreună cu documentele justificative pentru scutirea/reducerea taxei de școlarizare se depun la secretariatul Prorectorului responsabil de managementul servicii studenți și servicii sociale până la 30 octombrie 2020, după ce a fost înregistrată la Registratura Universității din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Adina says:

    Nu se pot depune si online?

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.