Consiliul Național al Rectorilor: Recomandăm suspendarea cursurilor în toate universitățile din România

sorin_cimpeanuPreședintele Consiliul Național al Rectorilor (CNR), prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu a declarat site-ului de știri www.edupedu.ro că CNR recomandă tuturor celor 75 de universități membre suspendarea cursurilor.

„Consiliul Național al Rectorilor a decis să recomande tuturor celor 75 de universități membre suspendarea cursurilor până în data de 22 martie, cu condiția identificării unor soluții online, acolo unde este posibil, și sub rezerva aprobării în Consiliul de Administrație al fiecărei universități. Această măsură se recomandă pentru a asigura coerența instituțională la nivelul sistemului românesc de învățământ superior. Din consultările cu toți colegii din țară, a reieșit ca e nevoie sa avem o abordare unitară” – Sorin Cîmpeanu

Reamintim că și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a solicitat Ministerului Educației și Cercetării suspendarea cursurilor în universități și realizarea unui plan de măsuri concrete vederea prevenirii răspândirii coronavirusului „Covid-19”.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.