Studentocrația îndeamnă studenții orădeni să se alăture campaniei „Românii Plantează – O Pădure Cât o Țară”

Românii Plantează - O Pădure Cât o Țară.pngMinistrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a prezentat  în 21 februarie 2020 planul celei mai mari campanii de împădurire din România, realizată în ultimul deceniu, numită „Românii Plantează – O Pădure Cât o Țară”. Proiectul cuprinde plantarea de la zero a 2.500 de păduri noi, completarea a 7.000 de păduri tinere și plantare de puieți pe 1.000 de hectare de terenuri degradate. Astfel, în campania de primăvară vor fi deschise 13.000 de șantiere de împădurire, dispuse la nivel național, în toate județele țării.

Sunt pregătite peste 50 de milioane de puieți pentru întregul program de anul acesta. Circa 33 de milioane dintre aceștia vor porni în următoarele zile spre cele 13.000 de șantiere active în campania de primăvară. Apoi, aceleași pepiniere vor livra alte aproape 20 de milioane de puieți în campania de toamnă. – Costel Alexe

Campania cuprinde și începerea lucrărilor la centura verde a municipiului Oradea (65 hectare).

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor dorește să-și alăture, în cadrul campaniei de împădurire din această primăvară, toate organizațiile neguvernamentale interesate, agenți economici, autorități publice locale și naționale, școli și voluntari care doresc să fie parte activă în acest demers.

Vrem să-i avem pe români alături de noi! Pe cât mai mulți! Pentru ei am numit campania: Românii Plantează – O Pădure Cât o Țară! Vrem ca ziua de 21 martie să fie ziua ROMÂNILOR CARE PLANTEAZĂ. În fiecare județ din țara asta vom avea până la 3 șantiere deschise celor care vor să dea o mână de ajutor într-o campanie cum nu a avut România vreodată. Le organizam de așa manieră încât să plantăm alături de români în weekend-uri.– Costel Alexe

Toți cei care doresc să se alăture campaniei sunt rugați să acceseze site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.