Te crezi cel mai deștept dintre studenții orădeni ? Mensa organizează al doilea test de inteligență la Oradea.

Scris de Rebeca Ungur

Acest articol face parte din seria de articole scrise de către voluntarii Studentocrației recrutați în ultima perioadă. După fiecare etapă din procesul de recrutare vom publica cele mai calitative articole. Acesta este una dintre ele.

Mensa1Vocabularul nostru obișnuit include un număr semnificativ de cuvinte prin care descriem o persoană cu abilități speciale sau, cel puțin, peste medie (ex: isteț, deștept, inteligent sau talentat). Cu toate acestea, noțiunea de ”inteligență” are, din punct de vedere științific, o definiție aparte. În general, când spunem despre cineva că este ”inteligent”, descriem o persoană cu foarte bune abilități analitice, cu o capacitate superioară de abstractizare și, nu de puține ori, cu performanțe academice înalte. Așa că, dragă studentule, dacă te-ai regăsit în aceste rânduri și nu vrei să mai stai sub semnul anonimatului, ești invitat să confirmi capacitățile tale intelectuale, în data de 16 noiembrie 2019, la Universitatea din Oradea, Campus Central, Corpul C, începând cu ora 11:00, în cadrul organizației ”Mensa”.

Dacă te întrebi ”Ce o fi Mensa asta și de ce trebuie ea să-mi afirme sau infirme inteligența?!”, venim cu definiția : ”Mensa”- organizația oamenilor al căror coeficient de inteligență îi plasează în rândul celor mai inteligenți 2% oameni ai planetei. Scopurile principale ale acesteia sunt identificarea și cultivarea inteligenței umane în folosul umanității, încurajarea cercetării privind natura, caracteristicile și utilizarea inteligenței, dar și promovarea oportunităților intelectuale și sociale pentru membrii săi.

mensaÎncă ești sceptic cu privire la înscrierea ta în organizație? Iată câteva motive pentru care ”it’s a must” :

  • Întâlnirile Mensa lunare sau săptămânale sunt catchy, deci, vei putea petrece timp de calitate cu membrii organizației
  • Spectrul larg în ceea ce privește activitățile de voluntariat : editarea revistei și scrierea de articole, pentru cei pasionați de latura artistică, implementarea de proiecte IT pentru cei cu o inteligență analitică bine pusă la punct, dar și posibilitatea candidării pentru un loc în Consiliul Director ;
  • Acestea aducând un plus CV-ului orcărui mensan

Bref, dacă încă nu te-am convins… tot ce îți rămâne de făcut este să vii în data de 16 noiembrie 2019 la Universitatea din Oradea, în Campusul Central, Corpul C, la ora 11:00, pentru a nu-ți rata șansa de a te număra printre cei mai inteligenți oameni ai planetei. Maybe you are the next Stephen Hawkings.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.