Are you smart or just crazy? Vino sa iti testezi IQ cu MENSA si află daca faci parte din procentul magic!

Scris de Bianca-Maria Corozel

Acest articol face parte din seria de articole scrise de către voluntarii Studentocrației recrutați în ultima perioadă. După fiecare etapă din procesul de recrutare vom publica cele mai calitative articole. Acesta este una dintre ele.

Se știe că noi, oamenii, suntem foarte diferiți.

Mensa is forSuntem neuniformi ca fizic, gândire, ca temperament, ca inclinații, educație, interese, emoții și bineînțeles ca inteligență. Pentru majoritatea dintre noi, trăsăturile caracterului, precum și cele comportamentale sunt evidente încă din copilărie. Unii identifică devreme domenii de interes pe care le explorează în amănunt, alții sunt foarte curioși, cu simțul umorului, cu pasiuni și interese deosebite, preferă să iși petreacă timpul în compania adulților, nu tolerează copiii de aceeași vârstă sau pur și simplu dezvoltă abilități artistice nemaipomenite!.

Ei bine, dacă te regăsești în vreuna din aceste situații ar trebui să îți faci un control. La cap. Nu la vreun psihiatru, neurolog sau la psiholog, ci la MENSA. MENSA România, mai nou. Sau mai vechi. Acea Organizație a oamenilor cu coeficient de inteligență ridicat, ce cuprinde cei mai inteligenți 2% oameni de pe Pământ

Cât de grele pot fi cele mai grele imagini/diagrame din lume?

Nu durează decât 2 minute să te înscrii! Eu îmi imaginam examene, comisii, teancuri întregi de cărți și aflu că, de fapt, TE ÎNSCRII ONLINE https://mensa-romania.ro/inside/enroll/enrolled/new până pe 14.11, la 23:59. Dacă interesul  a început să te gâdile la nas precum mirosul de friptură din desenele animate și vrei sa îți pui mintea la încercare (sau la bătaie) vino pe 16.11 la Universitatea Oradea, Campus Central, Corpul C începând cu orele 11:00 și află după un test de 20 de minute și 45 de întrebări – dacă ai peste 16 ani – sau 15 minute și 25 de întrebări – dacă ai între 11 și 15 ani – dacă ești sau nu printre cei 2% cei mai inteligenți oameni ai planetei.

Vino sa afli mai multe despre:

  • oamenii faini și pasionați din Mensa România;
  • grupurile care se formează în jurul temelor de interes comune;
  • discuțiile antrenante de pe grupurile informale, la care participă și contribuie mensani din TOATĂ LUMEA;
  • conferințe, workshop-uri, jocuri, activități de voluntariat din cadrul MENSA

Oricare ar fi aria ta de interes, în Mensa găsești și oamenii și contextul care să te ajute să crești in direcția potrivită. Așadar, 16 Noiembrie, 11h00. Be there!

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.