Buy Local Day – târg de produse locale

buy local day„Buy Local Day” este un târg de produse locale, concepute manual și unicat, organizat printr-o colaborare între Fundația Comunitară Oradea și Yatta.ro. Târgul va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, între orele 11:00 – 20:00, în incinta Crișul Shopping Center, în sala multifuncțională a hub-ului gestionat de Fundația Comunitară Oradea, la etajul I (situată lângă lifturile dinspre intrarea laterală). Intrarea este liberă.

Vizitatorii târgului vor putea achiziționa gemuri, sosuri, perne decorative, ghirlande, produse din lemn lucrate migălos, jucării autentice, sacoșe textile pentru a reduce impactul nociv al plasticului și multe altele.

Până în prezent la târg şi-au anunţat participarea 20 de expozanți cu produse diversificate și speciale.

 „Buy Local Day” este primul eveniment realizat de Youth CommUNITY, un program al Fundației Comunitare Oradea, care se adresează tinerilor din județul Bihor, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Programul și își propune să dezvolte o comunitate de tineri responsabili, cu dorință de dezvoltare continuă, conștienți de nevoile comunității, capabili și dornici să producă pe lângă bunăstarea personală, schimbări pozitive în comunitate.

Yatta.ro este o comunitate a artiștilor și meșterilor care prin metode tradiționale ori prin aplicarea a noi tehnici creează produse unice.

Fundația Comunitară Oradea își propune îmbunătățirea vieții locuitorilor din județul Bihor prin mobilizarea și distribuirea de resurse pentru inițiative locale. Ea susține interesele filantropice ale donatorilor – persoane fizice și juridice, gestionând fonduri private pe care le direcționează spre nevoile comunității, sub forma de granturi și burse.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.