Primăria Oradea a demarat procedura de licitație pentru construcția celor două cămine studențești

cămin_4Primăria Oradea a demarat procedura de licitație pentru construcția celor două cămine studențești din cadrul Campusului Universitar Integrat. Primarul Ilie Bolojan a menționat în cadrul unei conferințe de presă că procedura de licitație a fost demarată, termenul de depunere a ofertelor fiind 28 octombrie 2019, iar valoarea estimată este de 22.639.346,07 lei.

„Până la finalul acestui an vom avea un contract de proiectare și execuție finalizat, iar în primăvara anului viitor vor începe efectiv lucrările la cele două cămine, astfel încât cel mai târziu la finalul anului 2020 primii studenți să poată fi cazați în condiții mult mai bune în aceste cămine realizate pentru Universitate”.

Ilie Bolojan

Cele două cămine studențești pe care Primăria Oradea le va construi pentru studenții Universității din Oradea va avea 243 de camere, cu doi studenți în cameră, suprafața construită desfășurată fiind de peste 10.000 de metri pătrați. Aceste cămine sunt parte a masterplanului de dezvoltare a campusului universitar și de susținere a IT-ului orădean în anii următori.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.