DISCOVER a summer for a lifetime: 65 de tineri din 12 țări vor face voluntariat în Oradea

Discover_AIESEC_2DISCOVER devine deja cunoscut în #Oradea prin activitățile multiculturale pe care le desfășoară. Și în acest an, AIESEC Oradea, organizează cea de-a VIII-a ediție a proiectului, de această dată dublând numărul de voluntari internaționali și extinzându-se, pentru prima dată și în Satu Mare.

Proiectul DISCOVER se desfășoară în Oradea în perioada 8 iulie – 19 august, cu un număr aproximativ de 65 voluntari internaționali și 40 voluntari locali, iar în Marghita, Ștei, Beiuș și Satu Mare în perioada 15 iulie- 26 august, cu un număr aproximativ de 25 voluntari internaționali și 30 voluntari locali.

De asemenea, Universitatea din Oradea găzduiește în acest an, Evenimentul de Deschidere al proiectului care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, ora 16:00, în Aula Magna.

Țările din care vin voluntarii în acest an sunt: Canada, Turcia, Brazilia, Grecia, Rusia, Italia, Serbia, Taiwan, Azerbaijan, China, Pakistan și Hong-Kong.

În prima săptămână vor avea loc pregătirile internaționalilor de către echipa AIESEC Oradea în colaborare cu FasTraKids Oradea în Biblioteca Universității Oradea și tururi ghidate prin oraș în colaborare cu Oradea Adventure, urmând ca în următoarele săptămâni să își desfășoare activitatea în școli.

Școlile implicate în proiectul DISCOVER ORADEA în acest an sunt: Liceul Greco-catolic ”Iuliu-Maniu”, Școala Gimnazială ”Dacia”, Colegiul Național ”Iosif Vulcan”, Liceul Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu”,  Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”, Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir”, Liceul German ”Friedrich Schiller”, Școala Gimnazială ”Ioan Slavici”

Parteneri și colaboratori, cu sprijinul cărora am reușit să asigurăm cazarea și spațiile necesare activităților programate în proiect: Universitatea din Oradea, Universitatea Partium, DJTS Oradea, Asociația Caritas, Persoane fizice care fac parte din Comunitatea Global Host Oradea.

Mirela Cosma (Coordonatorul Proiectului DISCOVER, Editia 2019):

Telefon: 0743 315 639

E-mail: mirela.cosma@aiesec.net

 

 

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.