Admitere 2019: Universitatea din Oradea scoate la concurs peste 2700 de locuri bugetate

Admitere 2019

ACTUALIZARE: Universitatea din Oradea raportează, în urma admiterii din sesiunea de vară 2019, o creștere cu peste 12% a numărului de studenți la licență care au confirmat în urma admiterii, față de aceeași perioadă a anului 2018.

Astfel, în urma concursului de admitere, sesiunea iulie 2019, au fost admiși și au confirmat 2951 de candidați pentru studii universitare de licență.

Universitatea din Oradea organizează a doua sesiune de admitere la studii universitare de licență, în luna septembrie 2019.

Detalii cu privire la rezultatele și locurile scoase la concurs în toamnă, sunt prezentate pe site-ul Universității din Oradea www.uoradea.ro, secțiunea Admitere 2019.

Universitatea din Oradea scoate la concursul de admitere pentru sesiunile din iulie și septembrie 2019 peste 2700 de locuri bugetate pentru cele trei cicluri de studii universitare, după cum urmează: 1885 de locuri bugetate pentru licență, 840 pentru master și 23 pentru studiile de doctorat.

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. Constantin BUNGĂU menționează faptul că cifrele de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020 sunt mai mari față de anul trecut, cum ar fi de exemplu cele de la programul de studii de licență Informatică care au fost suplimentate de la 50 la 75 de locuri. Ca o noutate, rectorul a anunțat faptul că Facultatea de Științe va funcționa începând cu 1 octombrie 2019 cu denumirea de Facultatea de Informatică și Științe.

„Universitatea din Oradea scoate la concurs pe lângă locurile bugetate și locuri cu taxă proporțional cu capacitatea de școlarizare pe care o avem la programele respective.

Organizăm admitere la 7 programe de studii de licență și master în limba engleză: medicină, afaceri internaționale, geografia turismului, relații internaționale și studii europene, kinetoterapie și motricitate specială, fizică medicală și administrarea afacerilor.”

prof. univ. dr. ing. Constantin BUNGĂU

conferinta de presa_UOUniversitatea din Oradea se situează între primele 3 universități la nivel de România ca și capacitate totală de școlarizare, conform unor analize făcute de ARACIS, având cea mai mare cifră de școlarizare din ultimii 7 ani.

În ceea ce privește domeniile de studiu și specializările, oferta educațională a universității pentru anul universitar 2019-2020 este aceeași ca și în anul precedent. La Universitatea din Oradea nu au fost reduse cifrele de anul trecut și s-a ținut cont de domeniile prioritare și păstrarea facilităților pentru absolvenții de la liceele din mediul rural. Lor li se asigură în continuare întreg ciclul de școlarizare la nivel bugetar.

Informații generale despre procesul de admitere se găsesc aici: admitere.uoradea.ro!

Informații despre programele de studii de licență!

Informații despre programele de studii de masterat!

Informații despre programele de studii de doctorat!

Informații pentru românii de pretutindeni!

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.