Studenții senatori ai Universității din Oradea solicită public demisia președintelui Senatului universitar, prof. univ. dr. Sorin Curilă

Sorin Curilă

sursa: ebihoreanul.ro

Studenții membrii în Senatul Universității din Oradea solicită public demisia președintelui Senatului universitar, prof. univ. dr. Sorin Curilă, după ce acesta a refuzat a doua oră să supună la vot construcția celor două cămine propuse prin master-planul de dezvoltare al campusului universitar de către Primăria Municipiului Oradea.

În continuare, redăm integral poziția studenților senatori:

Democrație în Senatul Universității din Oradea…

Azi, 18.12.2018, în ședința Senatului Universității din Oradea s-au comis mai multe abuzuri de putere din partea domnului președinte al Senatului, Sorin Curilă. În urma discuțiilor de ieri a considerat oportun amânarea punctului 9 de pe ordinea de zi, pentru finalul ședinței, pentru a se pierde cvorumul. Acesta cuprindea construcția a două cămine studențești de către și pe cheltuiala Primăriei Oradea. În momentul abordării punctului respectiv de pe ordinea de zi, președintele a refuzat să supună la vot, la cererea expresă a mai multor membrii, alegând să iasă din sală. Această atitudine poate determina PIERDEREA parteneriatului pentru construcția masterplanul-lui în parteneriat cu Primăria Oradea. Această atitudine a președintelui are repercursiuni extrem de grave pentru dezvoltarea Universității din Oradea și a condițiilor pentru studenți.

Pe această cale solicităm public demisia domnului președinte al Senatului Universității din Oradea, domnul Sorin Curilă.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.