Săptămâna sportului și sănătății la Universitatea din Oradea

saptamana_sportuluiÎn perioada 23-27 aprilie 2018, la Universitatea din Oradea va avea loc Săptămâna sportului și sănătății, eveniment organizat de către studenții anului II de la programele de studiu Educație fizică și sportivă, Sport și performanță motrică și Kinetoterapie și motricitate specială ale Facultății de Geografie, Turism și Sport, în colaborare cu Fotbal Club Universitatea Oradea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, Clubul Sportiv Universitar Oradea, Clubul Sportiv Municipal Oradea și Academia Olimpică Română – filiala Bihor. Sponsori ai evenimentului: Salad Box – Oradea Republicii și Restaurantul Crinul Alb.

Pe parcursul celor cinci zile vor avea loc competiții/ activități sportive, activități recreative și de mișcare de Fotbal, Handbal, Streetball, Volei, Tenis, Tenis de masă, Cros, Escaladă, Ciclism, Rafting, Pilates, Kangoo Jumps, Streching și Relaxare și Exatlon.

Pot participa atât studenți și cadre didactice/personal administrativ de la Universitatea din Oradea cât și elevi din clasele X-XII.

Data limită pentru înscrieri: 18.04.2018

Toate detaliile cu privire la eveniment se pot obține accesând site-ul www.fefsoradea.ro sau pagina de Facebook a Facultății de Geografie, Turism și Sport. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute și prin email, de la adresa de contact a evenimentului –  competitie@fefsoradea.ro.

saptamana_sportului

sursa: media.uoradea.ro

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.