Universitatea din Oradea organizează două acțiuni de voluntariat în parteneriat cu Ambasada SUA în România

4 din 4 mareUniversitatea din Oradea s-a alăturat demersului Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România și American Councils for International Education pentru a promova valori precum prietenia, voluntariatul și muncă în folosul comunității în rândul studenților și mediului academic.

Prin urmare, vă așteptăm să vă înscrieți la cele două proiecte organizate de Universitatea din Oradea în 4 aprilie a.c.:

  • Voluntariat ecologic în campusul Universității din Oradea (Igienizarea și personalizarea cu flori a spaților verzi din campusul Universității din Oradea)
  • Voluntariat la Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilitati nr. 6 Oradea (Socializare și jocuri educative cu copii Centrului de Plasament)

De ce 4/4PentruPrieteni? Prietenia este una dintre valorile de bază ale comunității și ale voluntariatului iar Statele Unite ale Americii sărbătoresc luna voluntariatului chiar în Aprilie. Ziua de 4 nu este aleasă întâmplător pentru că pe 4/4/2018 comemorăm 50 de ani de la trecerea în neființă a lui Martin Luther King Jr. și onorăm moștenirea incredibilă lăsată de acesta. Creat în memoria lui, proiectul 4/4PentruPrieteni își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. În crearea evenimentului ne-a inspirat puternic activitatea lui Martin Luther King Jr., determinarea, curajul și idealurile sale nobile.

Voluntarii se pot înscrie la cele două acțiuni la următorul link, până în 18 martie 2018. Primii 1500 de participanți la nivel național vor fi recompensați cu un tricou personalizat!

Aici te poți înscrie la una dintre cele două evenimente organizate de studenții Universității din Oradea!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.