Conferința de informare privind proiectul Partener START-UP

start_upEvenimentul de lansare la nivelul Universității din Oradea a proiectului PARTENER START-UP va avea loc joi 15 martie 2018, de la orele 10.00, în Aula Magna a Universității din Oradea, în prezența Rectorului Universității din Oradea, prof.univ.dr.habil. Constantin Bungău, a managerului de proiect, dl. Dragoș Pîslaru, a reprezentanților mediului de afaceri, a membrilor echipei de implementare a organizaţiilor partenere, dar şi a reprezentanţilor grupului ţintă.

Universitatea din Oradea, în calitate de partener în consorțiul condus de GEA Strategy&Consulting (actualmente Civitta Romania), alături de USAMV Cluj-Napoca, Cluster Mobilier Transilvan, AgroTransilvania Cluster, Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software-Filiala Transilvania, Impact Hub București, implementează proiectul PARTENER START-UP, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3. Locuri de muncă pentru toţi „Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – România Start Up Plus (cod SMIS 106352 – Learn2Do4Entrepreneurship).

Proiectul este implementat în perioada 12.01.2018-11.01.2021, având ca obiectiv general dezvoltarea competențelor antreprenoriale și susținerea inițiativelor de afaceri, prin promovarea culturii antreprenoriale în regiunea Nord-Vest, asigurarea accesului la activități integrate de consiliere, sprijin pentru inițierea afacerilor, asistență, mentoring și formare profesională.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm accesați http://partenerstartup.ro/, precum și reprezentanții Universității din Oradea în cadrul proiectului:

  • prof.univ.dr. Alina Badulescu – abadulescu@uoradea.ro (coordonator activități); CS Dr. Tomina Săveanu – tomina.saveanu@gmail.com (responsabil comunicare) – Facultatea de Științe Economice;
  • lect.univ.dr. Dorin Popa – dorinpopa@millesime.ro (responsabil grup țintă) – Facultatea de Protecția Mediului.

sursa:  media.uoradea.ro

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.