Bursele Every Can Counts își caută titularii

cover_bursaECCEvery Can Counts Romania da startul inscrierilor la competitia de burse adresata studentilor pasionati de protectia mediului. Tema competitiei este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de reciclare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care studentii sunt inscrisi.

Opt burse in valoare de 2400 euro vor sustine cele mai bune idei de campanii pentru reciclarea dozelor din aluminiu in facultati.

Tema editiei din acest an este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care studentul este inscris si implementarea acesteia, daca propunerea este aleasa castigatoare.  Every Can Counts Romania va oferi sprijinul logistic necesar implementarii programului, fiecarui student: organizarea unei prezentari in vederea semnalizarii programului in institutie sau companie, realizarea de campanii vizuale (afise, flyere), oferirea cutiilor de colectare si asigurarea contactului cu un colector autorizat in vederea ridicarii dozelor din aluminiu.

Scopul competitiei este de a stimula implicarea studentilor in actiuni de protectia mediului si de a promova reciclarea dozelor din aluminiu in randul tinerilor, dar si al publicului larg.

Pentru se putea inscrie in competitie, participantii trebuie sa fie studenti la o facultate din  Romania, cu exceptia celor aflati in an terminal. Termenul limita de inscriere este 18 mai 2018. Propunerea de campanie va fi facuta prin completarea unui formular standard, care urmareste creativitatea studentilor in alegerea activitatilor pentru implementarea programului si planificarea acestora pentru a fi implementate in perioada octombrie – decembrie 2018. Regulamentul complet al competitiei Bursele Every Can Counts este disponibil pe site-ul www.everycancounts.ro.

REGULAMENT competitiei este disponibil aici: Word / PDF.

FORMULAR DE INSCRIERE este disponibil aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.