REDUCEREA taxelor de școlarizare pentru anul universitar 2017 – 2018

reducere-de-taxeConform reglementărilor interne ale Universității din Oradea, Universitatea oferă posibilitatea reducerii taxei de școlarizare pentru studenții consideraţi cazuri sociale, studenții consideraţi cazuri medicale foarte grave, copiii angajaţilor titulari ai Universităţii din Oradea și studenții/absolvenții  Universităţii din Oradea care urmează un al doilea program de studii.

Dosarele pentru scutirea/reducerea taxei de școlarizare aferentă anului universitar 2017–2018 se depun la doamna secretar MONICA URSU, Rectorat, etaj III, birou D301 (exceptând cererile de reducere de taxă de școlarizare pentru al II–lea program de studii, care se depun la secretariatele facultăților) – perioada de depunere: 02.10.2017 – 16.10.2017

Citește și: SCUTIRI de taxă de școlarizare pentru anul universitar 2017/2018

Pot beneficia de reducere de taxă de şcolarizare cu 50% pentru un program de studii:

  1. copii angajaţilor titulari ai Universităţii din Oradea cu vârsta până în 26 de ani, de la programe de studii de licenţă şi masterat cu frecvenţă și cu vârsta până în 28 de ani, de la programe de studii de doctorat. Acte necesare: cerere tip, adeverinţa părintelui că este salariat al Universităţii din Oradea
  2. studenţii consideraţi cazuri sociale cu vârsta până în 26 de ani (inclusiv), de la programe de studii de licenţă şi master cu frecvenţă și  cu vârsta până în 28 de ani (inclusiv), de la programe de studii de doctorat. Acte necesare: cerere tip, formular declarație de venituri pe proprie răspundere, și alte acte doveditoare menționate aici. 
  3. studenţii cu diagnostice medicale grave: studenţii bolnavi TBC, care se află în evidenţa unităţilor medicale, cei care suferă de diabet, boli maligne, sindromuri de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică, astm bronşic, epilepsie, cardiopatii congenitale, hepatită cronică, glaucom, miopie gravă, boli imunologice, boli rare, tulburări din spectrul autist, boli hematologice (hemofilie, talasemie etc.), surditate, fibroză chistică, cei infestaţi cu virusul HIV sau bolnavi de SIDA, cei cu handicap locomotor, spondilită anchilozantă sau reumatism articular şi cu alte boli cronice care pot fi luate în considerare conform reglementărilor în vigoare. Acte necesare: cerere tip, adeverinţă medicală de la medicul specialist din specialitatea respectivă și/sau orice act care justifică situaţia medicală a studentului. 
  4. studenţii/absolvenţii Universităţii din Oradea care urmează un al doilea program de studii acelaşi nivel (licenţă sau master) beneficiază, la cerere, de reducerea taxei de şcolarizare aferente cu 50% la unul dintre programele de studii. Cererile însoțite de documentele doveditoare (adeverințe, diplome etc.) vor fi depuse la secretariatele facultăților, până la data de 15 octombrie 2017. Lista cu programele de studii de licență și master, la care se acordă reducerea taxei de școlarizare cu 50% , la cerere, pentru studenții / absolvenții Universităţii din Oradea, care parcurg, tot în cadrul Universităţii din Oradea, al doilea program de studii de acelaşi nivel (licenţă sau master) poate fi consultată aici!

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.