TOAMNA ORĂDEANĂ 2017 aduce concerte, amazing food, teatru stradal și fun zone

TO17_event-2.pngToamna Orădeană ediția 2017 – va avea loc în perioada 5 – 8 octombrie, în Piața Unirii și Cetatea Oradea și este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR)

Piața Unirii va găzdui 4 zile de concerte extraordinare, iar printre cei care vor asigura muzica bună îi amintim pe Delia, Smiley, Zdob și Zdub, The Motans, Lora și mulți alții. Piața va fi animată de artiștii stradali și personaje fantastice ale companiilor de teatru stradal din Franța și Olanda, împreună cu alți artiști români, iar activitățile pentru copii îi vor face și pe ei să se simtă speciali.

În zona de food- Taste of Oradea din Piața Unirii cele mai bune restaurante din oraș își vor scoate bucătarii pricepuți în stradă și ne vor face poftă cu rețetele lor.

Cetatea Oradea va deveni locul unde se va scrie din nou istorie, una despre oameni faini, mâncare grozavă și muzică excelentă. Vino la Street Food la Cetate să ai parte de cel mai bun #streetfood, care vine la pachet cu o super-atmosferă creată de Vița de Vie, Golan, Alexandrina, Lucia.

Ediția 2017 se va desfășura și în cartierele orădene prin organizarea unor concerte de muzică instrumentală sau prin spectacole de stradă inedite.

Evenimentul Toamna Oradeană se va deschide în 5 octombrie, începând cu ora 16:00, simultan în cele două locații principale, Piața Unirii și Cetatea Oradea, și se va încheia duminică, 8 octombrie, cu focuri de artificii.

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.