Admitere 2017 la Universitatea din Oradea

admitereÎn acest an, Universitatea din Oradea îi aşteaptă pe viitorii studenţi la înscrieri pentru programele de licenţă şi master, sesiunea iulie, pentru anul universitar 2017 – 2018, începând cu data de 11 iulie 2016.

Perioada de admitere la Universitatea din Oradea, sesiunea de vară, începe din 11 iulie şi se încheie pe 01 august 2017. Detalii despre calendarul admiterii, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestaţiilor, confirmarea locurilor, perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile pot fi găsite la adresa Admitere 2017, atât pentru programele de studii de licenţă, cât şi de master.

Universitatea din Oradea se situează printre primele 10 universităţi din ţară în ceea ce priveşte oferta educaţională şi printre primele 7 universităţi din punctul de vedere al locurilor bugetate alocate. Taxele de înscriere sunt identice cu cele de anul trecut.

Pentru anul universitar 2017 – 2018, Universitatea din Oradea scoate la concurs un total de 1615 de locuri bugetate pentru licenţă şi 760 de locuri pentru programul de master.

Ghidul admiterii – iulie 2017 – acte necesare, calendar, criterii – LICENȚĂ

Ghidul admiterii – iulie 2017 – acte necesare, calendar, criterii – MASTERAT

Metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la studii universitare de doctorat sesiunea septembrie 2017 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.