Studenţii îşi pot nominaliza cei mai tari profesori pentru titlul de „Profesor Bologna”

gpb_2017Gala Profesorului Bologna, proiect de tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), revine cu o nouă ediție, a zecea. Astfel, până în data de 19 martie 2017, studenții au ocazia să-i nominalizeze, înscriindu-i pe site-ul www.profitari.ro, pe cei mai tari profesori pe care îi au, pentru a li se acorda titlul de Profesor Bologna.

În urma unui proces de evaluare realizat exclusiv de studenți special pregătiți în acest sens, distincțiile de Profesor Bologna, pentru acele cadre didactice care inspiră și motivează studenții, vor fi acordate în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 19 mai 2017, la București.

Scopul Galei Profesorului Bologna este îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea cadrelor didactice universitare ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi.

gpb_2017_2În perioada 27 februarie – 19 martie 2017, studenţii vor putea să nominalizeze, completând un formular online pe site-ul www.profitari.ro, cadrele didactice pe care le consideră demne de a primi distincţia de Profesor Bologna. Apoi, studenţii evaluatori special pregătiți de ANOSR în acest sens, vor parcurge mai multe etape în încercarea de a descoperi acei profesori care să merite acest titlu. În primul rând vor participa „incognito” la cursurile/seminariile profesorului nominalizat, fără a perturba activitatea normală a orelor, iar apoi vor discuta cu studenţii care participă la cursurile/seminariile profesorului în cauză. Ulterior, după o documentare suplimentară, studenții evaluatori vor purta o discuţie mai amplă cu profesorul nominalizat, urmând ca în baza unei metodologii de evaluare suficient de complexă pentru a se evita anumite aprecieri subiective din partea studenților evaluatori, aceștia să decidă dacă profesorul merită sau nu decernarea titlului de Profesor Bologna.

De-a lungul celor nouă ediții ale proiectului desfășurate până în prezent, 765 de cadre didactice au primit titlul de Profesor Bologna, aceștia constituind Comunitatea Profesorilor Bologna, un grup al exemplelor de bună practică din universitățile românești!

Pentru mai multe detalii despre Gala Profesorului Bologna, vă invităm să accesați site-ul www.profitari.ro sau pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/ProfiTari/?fref=ts

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.