Alegeri academice parțiale pentru studenții membri în Senatul Universitar

alegeri_senatSenatul Universității din Oradea organizează alegeri parțiale pentru desemnarea unui student reprezentant din cadrul Facultății de Geografie, Turism și Sport. Studentul reprezentant al facultății mai sus aminte și-a pierdut dreptul de a face parte din Senatul Universitar în 6 iulie 2016, în urma susținerii examenului de finalizare. 

Astfel, studenții care doresc să candideze își pot depune dosarul de candidatură la secretariatul facultății, după înregistrarea formularului de candidatură la Registratura Universității, până în 15 februarie.

Primul tur de scrutin va avea loc în 27 februarie a.c., în intervalul orar 10.00-17.00 la Biblioteca Universității. În cazul în care nu se realizează cvorumul necesar validării alegerilor, în 1 martie a.c. se organizează un nou tur de scrutin, nemaifiind necesar realizarea cvorumului de 50% + 1 student pentru validarea alegerilor.

Studenți membri în Senatul Universității din Oradea: sunt studenții care reprezintă interesele studenților în cadrul celui mai important for de decizi al Universității din Oradea! Studenţii senatori au următoarele drepturi: să voteze în Senatul Universităţii în condiţiile legii, să propună proiecte de hotărâri pentru Senat, să aibă majoritate de membri în comisiile privind bursele, căminele, reducerile pe transportul în comun acordate de stat şi taberele studenţeşti, să aibă acces la secretariatele Facultăţii şi Departamentului, Decanat sau Rectorat în afara programului cu publicul, precum şi la toate documentele Facultăţii şi Universităţii care implică studenţii! Printre obligațiile studenților senatori se numără: să participe la şedinţele Senatului, să informeze studenţii pe care îi reprezintă despre deciziile Senatului, să participe la sedinţele Consiliului Studenţilor din Senat care are loc înainte de fiecare şedinţă a Senatului!

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a alegerilor şi concursurilor pentru structurile şi funcţiile de conducere la Universitatea din Oradea (pdf)

Metodologia pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor academice 2015/2016 (pdf)

Formular de candidatură pentru funcţiile de conducere din structura Universităţii din Oradea (decan, membru în Senatul universitar, rector) – mandatul 2016-2020 (doc)

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.