Programul de Internship la Guvernul României în 2017

gov-internshipProgramul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 și va oferi tinerilor oportunitatea de familiarizare cu metodele de lucru ale administraţiei publice centrale.

Dincolo de activitatea zilnică în cadrul administrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României a debutat în anul 2013 cu 25 de interni care au parcurs acest Program la nivelul structurilor din Palatul Victoria. În anii următori, Programul a fost extins succesiv la nivelul ministerelor și instituțiilor subordinate, astfel încât, aflat în pragul celei de-a cincea ediţii, în rândul absolvenţilor Programului InternshipGovRo se numără 684 de tineri.

Programul InternshipGovRo integrează într-o mare măsură noile tehnologii pentru a asigura parcurgerea procedurilor de înscriere şi evaluare a candidaţilor. Astfel, manifestarea interesului de a participa la Program se va face prin înscrierea candidaturii scrise în platforma http://internship.gov.ro/ la o dată ce va fi anunţată ulterior. Procesul de selecţie a stagiarilor este centrat în jurul compatibilității pregătirii academice a candidaţilor cu cerințele instituțiilor-gazdă, precum și în jurul capacității acestora de a contribui la reformarea administrației.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.