Prodecanului Facultății de Medicină și Farmacie, Florian Bodog i s-a retras dreptul de a conduce doctorate

Florian BodogMinistrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prof. univ. dr. Mircea DUMITRU la propunerea  Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a retras atestatul de abilitare și dreptul de a conduce doctorate în domeniul de studii universitare de doctorat Medicină, prodecanului Facultății de Medicină și Farmacie, prof. univ. dr. Florian BODOG

Consiliul General al CNATDCU a concluzionat că „după verificarea pe web of knowledge și site-urile revistelor, confirmăm faptul că dl. Bodog Florian are numai 2 (două) articole la care deţine calitatea de autor principal, desi NU îndeplineşte criteriile de abilitare.”

Abilitarea reprezintă certificarea calităţii unei persoane de a conduce lucrări de doctorat, în conformitate cu Ordinul nr. 3121/2015 privind organizarea şi desfăşurarea procesului de obţinere a atestatului de abilitare. Standardele minimale de acceptare de către CNATDCU a dosarului pentru obţinerea atestatului de abilitare sunt identice cu standardele de acordare a titlului de profesor universitar. Astfel, pentru domeniul Medicină se solicită minim 6 articole în extenso  în reviste cotate ISI Thomson  în calitate de autor principal.

Reclame

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.