Prodecanului Facultății de Medicină și Farmacie, Florian Bodog i s-a retras dreptul de a conduce doctorate

Florian BodogMinistrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prof. univ. dr. Mircea DUMITRU la propunerea  Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a retras atestatul de abilitare și dreptul de a conduce doctorate în domeniul de studii universitare de doctorat Medicină, prodecanului Facultății de Medicină și Farmacie, prof. univ. dr. Florian BODOG

Consiliul General al CNATDCU a concluzionat că „după verificarea pe web of knowledge și site-urile revistelor, confirmăm faptul că dl. Bodog Florian are numai 2 (două) articole la care deţine calitatea de autor principal, desi NU îndeplineşte criteriile de abilitare.”

Abilitarea reprezintă certificarea calităţii unei persoane de a conduce lucrări de doctorat, în conformitate cu Ordinul nr. 3121/2015 privind organizarea şi desfăşurarea procesului de obţinere a atestatului de abilitare. Standardele minimale de acceptare de către CNATDCU a dosarului pentru obţinerea atestatului de abilitare sunt identice cu standardele de acordare a titlului de profesor universitar. Astfel, pentru domeniul Medicină se solicită minim 6 articole în extenso  în reviste cotate ISI Thomson  în calitate de autor principal.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.