Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel AJOFM_Bihormai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă. Pe data de 20 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolveţi, desfăşurată la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, strada Nufărului nr. 28/E (lângă Lotus Mall).

Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Conform previziunilor noastre, peste 60 dintre cele mai importante companii din judeţul Bihor vor participa la Bursă. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă.

În cadrul Bursei din 20 octombrie, începând cu orele 14, AJOFM Bihor va organiza şi un workshop dedicat dezvoltării carierei. Specialişti în Resurse Umane vor asigura un training gratuit pentru toţi tinerii interesaţi să-şi îmbunătăţească şansele de reuşită în găsirea locului de muncă potrivit calificării şi abilităţilor.

Csaba Békési, director executiv AJOFM Bihor

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.