Bursa Talentelor 2016

bursa_talentelor_2016„Bursa Talentelor” este o iniţiativă a Fundaţiei Comunitare Oradea. Prima ediție a fost lansată în cadrul evenimentului „11even Oradea” ce a avut loc în data de 18 octombrie 2013.

Prin Bursa Talentelor, Fundația Comunitară Oradea încurajează performanţa tuturor celor înscriși într-o formă de învățământ și care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte ce au ca scop realizarea unor produse novatoare, lucrări de diplomă/doctorat, articole sau cărți, cercetări de piață, participarea la competiții, etc. şi care aduc un plus de valoare comunităţii bihorene. Dorim mai ales să încurajăm tinerii talentați indiferent de domeniu (științe exacte, științe umane, arte, sport etc.) şi să le oferim susţinere şi încredere în drumul pe care l-au ales.

Dacă ești înscris într-o formă de învățământ și ai o idee de proiect care vine în sprijinul comunității tale, așteptăm aplicația ta la programul Bursa Talentelor în perioada 4 Octombrie – 9 Noiembrie.

Uită-te peste ghidul de finanțare, ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs. Aici găsești formularul de înscriere  în programul Bursa Talentelor.

Completează-l și trimite-l la adresa de e-mail roxana.trifa@fundatiacomunitaraoradea.ro ca să intri în cursa pentru una din bursele de 4.500 lei.

bursa_talentelor_2016

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.