Noaptea Cercetătorilor Europeni la Universitatea din Oradea

noaptea_cercetatorilorȘtiința iese în stradă în peste 250 de orașe europene și 15 orașe din România pentru a sărbători Noaptea Cercetătorilor Europeni, o serie de evenimente ce apropie publicul larg de fascinanta lume a cercetării.

Vineri, 30 septembrie, Universitatea din Oradea vă așteaptă în Sala Polivalentă între orele 17:00-22:00, unde vor fi expuse principii din fizică, astronomie, chimie, geografie, biologie și geologie, cu experimente live, demonstrații aplicate, muzică, sport și jocuri, totul cu intrare liberă.

Participanții vor putea să ia parte la Visiting Tour de la orele 18 și 19, având astfel ocazia de vedea 3 dintre cele mai moderne infrastructuri de cercetare de la Universitate. De asemenea participantii se vor putea bucura si de Zona SciFUN. Aceasta este este dedicată științei interactive, zona experimentelor distractive legate de știința, zona unde descoperi explorând ştiinţa prin activităţi captivante, jocuri scifun.

Programul evenimentului

 

Noaptea Cercetătorilor Europeni vă invită să îi întâlniți eroii, oameni de știință din diverse domenii care ne pot schimba viața, și să deveniți cercetător pentru o zi, participând la activitățile științifice și distractive dedicate. Pentru informații detaliate despre program și comunitățile participante vă rugăm să consultați website-ul www.noapteacercetatorilor.eu.

Evenimentele principale vor avea loc la București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Brașov, Constanța,Cugir, Deva, Galați, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Târgoviște, Tulcea și Zalău. Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor Marie Curie și își propune să arate ce înseamnă să fii cercetător în zilele noastre.

noaptea_cercetatorilor

sursa: media.uoradea.ro

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

 1. pasztai zoltan conf univ dr Univeristatea din Oradea says:

  Succes ,
  Am prezentat in anii precedenti si EU … „” step By step spre viitor cu ladita Zoly „” marca brend – OSIM Bucuresti
  Dispozitiv concept Oradean in Kinetoterapie si reabilitarea neuromotorie copii si adulti !
  Pasztai Zoltan PhD

  Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.