Se atribuie bursele ocazionale studențești!

burseUniversitatea din Oradea acordă studenților la sfârșitul fiecărui semestru, două tipuri de burse ocazionale: pentru rezultate deosebite obținute la manifestări ştiinţifice, cultural-artistice sau sportive (recompensând studenții cu activitate științifică, culturală și sportivă), respectiv  de ajutor social ocazional pentru îmbrăcăminte (sprijinind studenții cu venituri reduse).

Procesul de evaluare al dosarelor depuse a început în luna iulie, fiind ulterior întrerupt ca urmare a intrării în concediu a cadrelor didactice membre în comisia de atribuire a burselor, astfel încât procesul s-a reluat în această săptămâna cu evaluarea contestațiilor depuse. În urma evaluării contestațiilor, câteva fiind admise, și la propunerea reprezentanților Biroului Juridic al Universității din Oradea, Comisia de atribuire a reluat în întregime evaluarea dosarelor.

În continuare studenții pot contesta în scris hotărârea Comisiei în termen de trei zile lucrătoare de la afișarea listelor, mai precis în perioada 19 septembrie 2016 – 21 septembrie 2016. Ulterior Comisia de atribuire a burselor va analiza contestațiile depuse și va afișa lista finală a studenților bursieri.

Odată cu afișarea listelor finale, se încheie procesul de acordare a burselor, și cuantumul bursei se va vira pe cardurile studenților, în perioada 25-30 septembrie 2016.

Lista cu studenții care beneficiază de burse ocazionale pentru rezultate deosebite obținute la manifestări ştiinţifice, cultural-artistice sau sportive se găsește aici, iar lista cu studenții care beneficiază de burse de ajutor social ocazional pentru îmbrăcăminte aici.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.