Școala națională de democrație 2016

Anunt-SND-2016-var-1Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST) și Asociația Pro Democrația (APD) în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Forumul Tinerilor din România (FTR) cu sprijinul  Ministerului Tineretului și Sportului organizează ȘCOALA NAȚIONALĂ DE DEMOCRAȚIE  – EDIȚIA a V-a, 2016, care va avea loc în perioada 27 august-2 septembrie 2016, la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna.

Tema principală a Școlii de Vară este Cetățenie activă – principiile și valorile democratice, și se adresează unui număr de 75 de tineri din România, din rândul comunităților și/sau minorităților etnice ce se regăsesc în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

Cum poți participa?

Completează formularul online  la adresa https://goo.gl/E7Ka3i și trimite-ne pe adresa de email djst.covasna@mts.ro un Curriculum Vitae. Persoanele minore, vor transmite pe e-mail, alături de CV și acordul părinților, în vederea participării la eveniment.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor: 11 august 2016, ora 23:59

Doar persoanele selectate vor fi contactate și informate prin e-mail în vederea transmiterii detaliilor legate de participare.

Participarea este gratuită, iar organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă. Costurile de transport NU sunt acoperite din proiect și vor fi suportate personal de către fiecare participant.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.