Vino și tu la Școala de Vară „Fenomenul Pitești”!

Fenomenul_Pitesti

Școala de Vară ”Fenomenul Pitești” se va desfăşura anul acesta între 17-21 iulie şi va cuprinde prelegeri ale unor personalităţi de prestigiu legate de fenomenul Piteşti, de represiune şi de rigorile regimului comunist. Deoarece aceasta este a cincea ediție a Școlii, ne dorim ca anul acesta să fie unul special, astfel că pe lângă programul obișnuit pentru participanți, vom organiza și două evenimente dedicate comunității din Pitești: o proiecție specială a filmului documentar „Chuck Norris vs. Communism”, dar și un concert al trupei Vița de Vie.

La cursurile Şcolii de Vară vor participa 15 persoane. Doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe site-ul www.istoriecontemporana.ro până pe data de 30 iunie (inclusiv) şi îl trimită la adresa de mai jos. Cheltuielile legate de transportul, cazarea şi masa participanţilor vor fi suportate de către organizatori. Formularele vor fi evaluate de un juriu format din cercetătorii Centrului de Studii în Istorie Contemporană.

Calendar:

  • Termenul limită de trimitere a formularelor: 30 iunie
  • Evaluarea formularelor: 1-3 iulie
  • Anunţarea rezultatelor: 4 iulie
  • Şcoala de Vară: 17-21 iulie 

Studenţii selectaţi vor beneficia de 4 zile de program propriu-zis, care constă în mai multe prelegeri pe zi, proiecţii de filme documentare sau artistice pe teme specifice, seminarii, vizite de documentare (la fosta închisoare Piteşti, la închisoarea Jilava), slujbe religioase de pomenire a celor decedaţi în temniţe, dar și activităţi de socializare. Principalul ingredient al Şcolii de Vară îl reprezintă atmosfera călduroasă pe care încercăm să o creăm de fiecare dată.

Descarcă formularul de înscriere de aici.

Pentru înscriere şi informaţii legate de admitere, ne puteţi scrie la adresele de e-mail contact@istoriecontemporana.ro sau ionut.marcu@istoriecontemporana.ro.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.