CALL FOR PAPERS: Gaudeamus. Alma Mater Crisiensis – Seria Științe Socio-Umaniste

GaudeamusRevista studențească Gaudeamus. Alma Mater Crisiensis – Seria Științe socio-umaniste, ajunge la cel de-al patrulea număr.

Pentru redactarea sa, vă invităm să ne trimiteți studii științifice în domeniile: Istorie, Relații Internaționale, Politică și comunicare, Filologie, Arte, Științe Economice, Teologie, Sociologie, Psihologie și alte domenii conexe.

Lucrările vor fi însoţite de o scrisoare de recomandare din partea profesorului coordonator. Nu există nicio taxă în vederea publicării articolelor. Sunt acceptate articole, studii, recenzii ş.a. Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 1 noiembrie a.c. Lucrările, însoțite de scrisoarea de recomandare, vor fi trimise prin e-mail, la adresa gaudeamus_uo@yahoo.com

De asemenea, dacă sunt întrebări sau nelămuriri ne puteți contacta la aceeași adresă de e-mail sau pe facebook, pe pagina Gaudeamus Alma Mater Crisiensis – Seria Științe Socio-Umaniste.

Aşteptăm cu interes lucrările dvs., cu speranţa editării unui volum de o certă calitate şi ţinută academică. Ne dorim o relaţie mai strânsă între studenţii din universitățile din România, acest demers făcând parte din cele ce-și propun stabilirea de colaborări.

Revista studențească Gaudeamus. Alma Mater Crisiensis – Seria Științe socio-umaniste este editată de către colectivul Asociației ”Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie din cadrul Universității din Oradea.

Vă dorim mult succes!

Ghid de redactare a articolelor, în vederea publicării în revista Gaudeamus – Alma Mater Crisiensis 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.