Companiile IT recrutează studenții de pe băncile facultății

Ieti_UoradeaStudenții specializărilor Calculatoare și Tehnologia Informației, din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, își desfășoară stagiul obligatoriu de practică în cadrul mai multor companii IT din Oradea.

Printr-un parteneriat activ, care funcționează de mai mulți ani, cu Universitatea din Oradea prin Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației, peste 30 de firme de specialitate oferă suport atât pentru stagiile de practică obligatorii cât și pentru programe de internship viitorilor ingineri din domeniul Tehnologiei Informației.

Vineri, 20 mai 2016, între orele 9-14, la Universitatea din Oradea, în laboratoarele specializate ale Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației, a avut loc selecția prin interviu a studenților pentru stagiul de practică.

În acest an au participat la eveniment reprezentanții companiilor ACCESA IT CONSULTING SRL, QUBIZ SRL, LATERAL INC, iREMS SRL, FORTECH SRL, KEYTICKET SOLUTIONS SRL, CG&GC HITECH SOLUTIONS SRL, CYLEX INTERNATIONAL SRL, ARHIPAC SRL, CONNECTRONICS ROMANIA SRL, CELESTICA SRL, BIONIC PLUS SRL, BTHB Dental.  O serie de alte companii au selectat studenții din timpul anului universitar în cadrul evenimentelor de lansare a programelor de internship oferite acestora.

Director Departament Calculatoare și Tehnologia Informației

Conf.univ.dr.ing. Mirela PATER

Sursa: www.media.uoradea.ro

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.