Constantin Bungău rămâne rector al Universităţii din Oradea

Bungau

Sursa foto: Crişana

În 21 aprilie 2016 a avut loc la Biblioteca Universităţii din Oradea al doilea tur de scrutin în vederea desemnării rectorului Universităţii din Oradea. A fost necesar organizarea unui al doilea tur de alegeri, după ce în 19 aprilie 2016 nici unul dintre candidaţi nu a adunat majoritatea  voturilor „pentru” din numărul total al membrilor cu drept de vot prezenți.

La al doilea tur de scrutin au participat 944 alegători, reprezentând 93,18% din totalul electorilor (1013).  În urma alegerilor au rezultat 923 voturi valabil exprimate, 19 voturi nule şi 2 voturi albe. Rezultatul procesului de alegeri pentru funcția de rector urmează să fie validat în şedinţa de luni a Senatului Universităţii din Oradea.

Numărul voturilor obţinute de candidaţi este:

  • Prof.univ.dr. Constantin Bungău – 481
  • Prof.univ.dr. Florian Bodog – 442

Vreau să mulțumesc tuturor colegilor care au înțeles să aleagă lucid, știind bine că nu au ales doar un coleg și un om care le cunoaște problemele, ci au ales un mod de gândire și o viziune pentru Universitatea noastră.

Faptul că mi-a fost acordată încrederea pentru următorul mandat mă bucură și mă onorează. Avem proiecte și speranțe mari pentru viitor. Dacă credem cu adevărat în ele, începând de mâine, va trebui să continuăm ceea ce am început împreună.

Îl felicit pe domnul profesor Florin Bodog pentru numărul însemnat de voturi pe care l-a obţinut şi îi asigur pe colegii care nu m-au votat azi că voi fi un rector al tuturor universitarilor orădeni.

Rectorul Universităţii din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.