Ai un profesor care te inspiră? Nominalizează-l în cadrul Galei Profesorului Bologna!

anosr_gpbAlianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) invită și în acest an studenții din România să-și nominalizeze cei mai buni profesori pentru titlul de „Profesor Bologna”, în cadrul celei de-a IX-a ediții a Galei Profesorului Bologna. Astfel, până în data de 24 aprilie 2016 studenții pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi „profi tari” pe site-ul www.profitari.ro, iar apoi studenții evaluatori special pregătiți de ANOSR vor evalua nominalizările printr-o procedură complexă și vor decide care sunt acei profesori care merită în acest an să primească distincția Profesor Bologna în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 4 iunie 2016 la Alba Iulia.

Gala Profesorului Bologna, proiect de tradiţie al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), este singura inițiativă națională menită să omagieze și răsplătească performanța didactică a profesorilor. 

PROFESORUL BOLOGNA sau Proful Tare este orice dascăl care depăşeşte graniţele disciplinei pe care o predă şi găseşte căi inedite pentru a se apropia de studenţi. Este cel care le câştigă prezenţa, respectul şi atenţia prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea şi uşurinţa cu care se lasă înţeles, prin darul oratoriei şi răbdare. Mai presus de orice, Proful Tare conştientizează responsabilitatea pe care şi-a asumat-o şi inspiră încredere, motivând studenţii să devină adevăraţi profesionişti în domeniul pe care îl aleg.

Status nominalizări centrul universitar Oradea: 

  • Universitatea din Oradea: 9 nominalizări
  • Universitatea Emanuel: 0 nominalizări
  • Universitatea Creștina Partium – Fundația Pro Universitate Partium: 0 nominalizări
  • Universitatea Agora: 0 nominalizări

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.