Prioritățile bugetare ale Senatului Universității din Oradea: laptopuri și mobilier

laptop_asusSenatul Universității din Oradea în ședința de azi, 21 martie 2016, și-a votat bugetul pentru anul 2016, acesta constituind anexă la bugetul Universității din Oradea, fiind finanțat din alocația bugetară și din taxele plătite de studenți.

Valoarea totală a cheltuielilor este de 218.640, cea mai importantă parte a bugetului SUO fiind alocată pentru achiziționarea a 14 laptopuri ASUS Transformer Book (14 x 6.600 = 92.400 lei), în contextul în care prețul pieței pentru cel mai scump laptop din această gamă este de 5.199 de lei și 2 bucăți de mobilier de tip cabinet (2  x 20.000 lei/buc = 40.000 lei). De asemenea, Senatul UO își mai dorește 100 tonere de imprimantă pe lună și 100 de topuri de hârtie pe lună.

Bugetul SUO mai prevede și recompensarea a cel puțin 100 șefi de promoție cu câte o carte în valoare de 150 de lei.

Contactat de către Studentocrația, președintele interimar al studenților din Senatul Universității din Oradea, Ionuț Boldan a declarat că studenții senatori au cerut explicații suplimentare pe acest subiect, iar în urma acestora au considerat necesar să se abțină în momentul votării bugetului.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Comments

  1. Studentii says:

    Acestea sunt echipamente pe care nici un student n-or sa le atinga vreodata. Putem sa avem aur pe pereti, daca jumatate dintre studenti si un sfert dintre profesori sunt semianalfabeti (in limba romana, in domeniul de activitate nu mai incape vorba)….restul nu mai conteaza.

    Apreciază

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.