Decanul Florian Bodog va candida pentru funcția de rector al Universității din Oradea

Florian BodogDecanul Facultății de Medicină și Farmacie, prof. univ. dr. Florian Bodog și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de rector al Universității din Oradea. 

Un loc important în planul meu va fi ocupat de relația dintre Universitate și dezvoltarea municipiului Oradea. Obiectivul meu primordial este acela de a asigura colegilor mei din Universitate cele mai bune condiții de muncă și dezvoltare, iar orașului, o instituție eficientă și un partener credibil, un partener care creează, atrage și păstrează valoare în Oradea… Un loc important în planul meu va fi ocupat de relația dintre Universitate și dezvoltarea municipiului Oradea. Obiectivul meu primordial este acela de a asigura colegilor mei din Universitate cele mai bune condiții de muncă și dezvoltare, iar orașului, o instituție eficientă și un partener credibil, un partener care creează, atrage și păstrează valoare în Oradea.

Florian Bodog

Decanul Bodog în această perioadă lucrează la planul managerial, pe care îl va depune împreună cu candidatura. Astfel, invită orădenii, membrii comunității academice orădene și agenții economici interesați să trimită sugestii și idei pentru planul managerial pe adresa de e-mail florianbodog@gmail.com sau pe pagina https://www.facebook.com/florianbodog.

Săptămâna trecută și rectorul prof. univ. dr. Constantin Bungău și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat în fruntea Universității din Oradea. 

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.