Între Senat și Consiliul de Administrație, prorectorul Prada a ales primul for

Marcela Prada

Sursa foto: facebook.com

În conferința de presă desfășurată azi, 16 martie 2016, rectorul Universității din Oradea a prezentat schimbarea ce a survenit la nivelul conducerii executive a Universității.

Astfel, prorectorul responsabil de managementul resurselor materiale şi patrimoniu, prof. univ. dr. Marcela Prada și-a înaintat demisia din această funcție, ca urmare a alegerii ei în Senatul Universității.

Aceasta demisia a solicitată de Comisia de validare a mandatelor în Senatul Universității din Oradea, considerându-se că se menține incompatibilitate în cazul suspendării din funcția de prorector.

Carta Universității din Oradea prevede ca o situație de incompatibilitate deținerea oricărei funcții executive din cadrul universității de către membrii Senatului Universitar, chiar dacă metodologia cadru privind alegerile academice, elaborată de Ministerul educației naționale și cercetării științifice, la articolul 17 (2) prevede că: Persoanele care ocupă una dintre funcțiile de conducere de prorector, decan, prodecan, director de departament pot fi membre în Senatul universității cu condiția să fie alese în această calitate.

Până la terminarea mandatului, 4 mai 2016, atribuțiile prorectorului Prada au fost preluate de rectorul prof. univ. dr. ing. Constantin Bungău.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.