Ecouri din Social: sesiunea națională de comunicări științifice pentru studenți și masteranzi

ecouri_din_socialOrganizația Studenților Sociologi „Cluster” și grupul „Sociolink”, în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai, organizează în perioada 20-21 mai 2016, la Cluj-Napoca, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice pentru Studenți și Masteranzi „Ecouri din Social”.

Scopul sesiunii este de a contribui la dezvoltarea academică a studenţilor interesaţi de cercetarea în domeniul ştiinţelor sociale. Sesiunea oferă studenţilor oportunitatea de a se implica în discuţii privind diverse aspecte metodologice şi teoretice astfel încât să-şi îmbogăţească cunoştinţele proprii. Perioada de aplicații este deschisă până în 29 aprilie a.c.

În cadrul sesiunii de comunicări ştiinţifice, studenţii și masteranzii sunt aşteptaţi să propună lucrări din domeniului ştiinţelor sociale (sociologie, antropologie, demografie, ştiinţe politice, economice, etc.)

Participarea la sesiunea de comunicări este gratuită, iar pe parcursul celor două zile ale evenimentului, organizatorii vor pune la dispoziția studenților și masteranzilor înscriși materialele sesiunii, două mese de prânz, pauze de cafea. Studenții externi vor beneficia de cazare gratuită în căminele universității. Costurile de transport vor fi suportate de către participanți.

Mai multe informații se găsesc aici!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.