Constantin Bungău candidează pentru un nou mandat de rector

dl2600Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. Constantin Bungău și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat de rector în fruntea Universității din Oradea.

În noul mandat, rectorul Constantin Bungău își dorește continuarea acțiunilor cu rezultate bune în mandatul actual, eliminarea aspectelor neperformante, dar și acțiuni noi pentru o universitate performantă.

De asemenea, prof. univ. dr. Constantin Bungău își propune:

  • continuarea asigurării unui management al calității
  • îmbunătățirea serviciilor suport pentru activitatea educațională
  • sprijinirea cercetării, prin punerea la dispoziția echipelor de cercetare fondurile necesare desfășurării proiectelor
  • creșterea domeniilor de doctorat cu cel puțin 50% (în acest moment Universitatea din Oradea are 11 domenii de doctorat)

În ceea ce privește noua echipa de prorectori, aceasta se va definitiva după procesul electoral și în urma consultărilor ce se va derula în cadrul Universității.

Întrebat de jurnaliștii prezenți, cum vede apropierea mai multor cadre didactice de partide politice, existând zvonuri privind un potențial contracandidat senator în Parlamentul României, rectorul Bungău a remarcat:

Nu văd ca o chestiune negativă implicarea colegilor mei în activitățile politice, după serviciu. Clasa politică are nevoie de universitari. În momentul în care amesteci activitatea din zona universitară cu zona politică, nu este un lucru benefic. Cred într-o universitate autonomă din toate punctele de vedere, inclusiv politic.

Candidaturile pentru funcția de rector al Universității din Oradea se pot depune începând cu 28 martie, până în 1 aprilie 2016, ora 12.00 la Secretariatul rectorului Universității din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.