Căminele C1 și C2 intră în renovare exterioară

C2În urma demersurilor făcute de către prorectorul responsabil de managementul serviciilor studențești și sociale prof. univ. dr. Simona TRIP, Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, Asociaţia Geografică „Simion Mehedinţi”, Asociaţia Studenţilor Psihologi la Oradea, Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea și Asociaţia Studenţilor Stomatologi din Oradea, în curând căminele C1 și C2 intră în reabilitare energetică, urmând a fi anvelopate. În acest sens, Universitatea din Oradea pregătește caietele de sarcini pentru a lansa licitația.

Avem mai multe faze sau abordări cu privire la renovarea clădirilor. Există abordări care ţin de banii pe care îi primim de la bugetul de stat în fiecare an, care înseamnă renovare, reabilitare. Nu ne referim doar la zugrăveală. Pe zona de social, 100% anul acesta, deja se face caietul de sarcini, cele două cămine din campus, C1 şi C2, vor fi reabilitate energetic, adică anvelopate. Suntem în fază avansată, urmează să se liciteze.” a declarat rectorul prof. univ. dr. ing. Constantin Bungău cotidianului Crișana

În măsura în care Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice eliberează soldul anilor precedenți, Universitatea din Oradea va realiza și alte investiții în Căminele Universității din Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.