Burse de cercetare și formare oferite de Agenţia de Credite și Burse de Studii

Agentia de BurseAgenţia de Credite și Burse de Studii anunţă lansarea programului de burse de cercetare și formare postuniversitară și postdoctorală „Vasile Pârvan” la Accademia di Romania din Roma și „Nicolae Iorga” la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneţia. 

Cele două burse se acordă pentru următoarele domenii: istorie și știinţe sociale, arheologie, arhivistică, biblioteconomie, filologie clasică și modernă, istoria artei și arhitectură, literatură și studii literare, arte, știinţe economice și știinţe exacte, pentru o perioadă de minimum două luni consecutive și maximum doi ani universitari consecutivi.

Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Știinţifice asigură o bursă al cărei cuantum se stabilește anual (nu mai mult de 800 de euro), în limita bugetului aprobat. Această bursă este destinată asigurării cheltuielilor de întreţinere în perioada stagiului de studii în străinătate (hrană, transport internaţional, procurare de cărţi și rechizite, asigurarea unor cheltuieli uzuale și, eventual, plata unor taxe școlare). Ministerul Afacerilor Externe asigură cazarea gratuită a bursierilor la Accademia di Romania din Roma sau la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneţia și utilizarea spaţiului de studiu și cercetare al celor două instituţii.

Mai multe informații despre bursele “Vasile Pârvan” și “Nicolae Iorga” se găsesc aici!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.