Universitatea din Oradea a încheiat un acord cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti

Bungău_ZenoVineri, 29 ianuarie 2016, Universitatea din Oradea, reprezentată prin rectorul prof. univ. dr. Constantin Bungău, a semnat un acord cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, reprezentată prin rectorul prof. dr. arh. Zeno Bogdănescu, pentru continuarea colaborării în vederea organizării examenelor de diplomă la specializarea Arhitectură din cadrul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură a Universităţii din Oradea.

Potrivit acordului încheiat între cele două instituţii, studenţii Universităţii din Oradea de la specializarea Arhitectură din cadrul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură vor putea să susţină examenul de diplomă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, Facultatea de Arhitectură, o instituţie emblematică pentru învăţământul superior de arhitectură din România şi de elită a învăţământului academic internaţional.

Absolvenţii specializării Arhitectură, promoţia 2015-2016 şi promoţiile anterioare, vor putea să susţină examenul de finalizare a studiilor în sesiunile din iulie 2016 şi februarie 2017.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.