1.000 de zile a la ‪#‎FSE‬

De ce 1.000? Hmmm….simplu!

1000Din prima clipă în care am păşit în amfiteatrul în care era organizată deschiderea anului universitar 2015-2016 pentru cei de la specializarea Marketing, în discursul său, domnul profesor Dorin-Cristian Coita ne dezvăluia că avem la dispoziţie 1.000 de zile, adică 3 ani, sub titulatura de student. Interesant, nu e aşa?

Cred că în mintea fiecărui student prezent au apărut prin minte tot 1.000 de întrebări şi de gânduri: ba că e cam mult, ba că e puţin sau oare ce o să fac, unde o să ajung etc. Oricum, cred că întrebarea existenţială a majoritate din celor de 18-19 ani este „ce să fac cu viaţa mea de acum încolo?”.

A doua zi deja erau cursuri. Lume nouă, feţe noi, ne tot întrebam dacă săptămâna e impară sau pară sau unde o fi „F-ul” sau „E-ul” (clădirile în care aveam cursuri). Au trecut şi zilele de acomodare. Deja ştiam dacă săptămâna e pară sau nu, unde e secretariatul, Aula Magna, unde e mai bună cafeaua… ne simţeam de-ai casei.

Am descoperit încetul cu încetul că studenţii împreună cu cadrele didactice ale Departamentului de Management – Marketing organizează proiecte foarte interesante şi utile pentru dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor.

Dar, dacă vreţi să aflaţi ce proiecte organizează studenţii FSE-işti va trebui să mai aşteptaţi puţin, deoarece continuarea o voi posta doar în zilele următoare… asta doar dacă feedback-ul primit va fi pozitiv.

Până atunci vă las să aruncaţi o privire pe site şi pe pagina de Facebook!

Scris de Oana Meșter

 

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.