1.000 de zile a la ‪#‎FSE‬

De ce 1.000? Hmmm….simplu!

1000Din prima clipă în care am păşit în amfiteatrul în care era organizată deschiderea anului universitar 2015-2016 pentru cei de la specializarea Marketing, în discursul său, domnul profesor Dorin-Cristian Coita ne dezvăluia că avem la dispoziţie 1.000 de zile, adică 3 ani, sub titulatura de student. Interesant, nu e aşa?

Cred că în mintea fiecărui student prezent au apărut prin minte tot 1.000 de întrebări şi de gânduri: ba că e cam mult, ba că e puţin sau oare ce o să fac, unde o să ajung etc. Oricum, cred că întrebarea existenţială a majoritate din celor de 18-19 ani este „ce să fac cu viaţa mea de acum încolo?”.

A doua zi deja erau cursuri. Lume nouă, feţe noi, ne tot întrebam dacă săptămâna e impară sau pară sau unde o fi „F-ul” sau „E-ul” (clădirile în care aveam cursuri). Au trecut şi zilele de acomodare. Deja ştiam dacă săptămâna e pară sau nu, unde e secretariatul, Aula Magna, unde e mai bună cafeaua… ne simţeam de-ai casei.

Am descoperit încetul cu încetul că studenţii împreună cu cadrele didactice ale Departamentului de Management – Marketing organizează proiecte foarte interesante şi utile pentru dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor.

Dar, dacă vreţi să aflaţi ce proiecte organizează studenţii FSE-işti va trebui să mai aşteptaţi puţin, deoarece continuarea o voi posta doar în zilele următoare… asta doar dacă feedback-ul primit va fi pozitiv.

Până atunci vă las să aruncaţi o privire pe site şi pe pagina de Facebook!

Scris de Oana Meșter

 

Reclame

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.