Un nou parteneriat internaţional la Universitatea din Oradea

1Joi, 21 ianuarie 2016, Universitatea din Oradea reprezentată prin rectorul, prof.univ.dr. Constantin Bungău, a semnat un acord de colaborare cu Asociaţia Balcanică de Mediu (Balkan Environmental Association – B.EN.A.) reprezentată prin prof.dr. Fokion Vosniakos în calitate de preşedinte și totodată președinte al Comitetului pentru Mediu din cadrul Institutului Tehnologic și de Educație „Alexander” din Salonic, Grecia.

Vizita profesorului Vosniakos la Universitatea din Oradea reprezintă o deschidere importantă în vederea conștientizării problemelor ecologice din zonă, facilitând schimburile de date ştiinţifice şi cooperarea regională între instituţii, stabilirea unor politici şi strategii în domeniul protecţiei și managementului mediului, precum și includerea în proiecte de cercetare comune. În acest sens reprezentantul Asociaţiei Balcanice de Mediu (B.EN.A) a avut întâlniri cu membrii Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat (CSUD) şi cu specialişti din cadrul facultăţilor.

Totodată cele două instituţii vor realiza în comun o conferinţă ştiinţifică în anul 2017, intitulată „Health Risk and Environmental Management” la Oradea.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.