Universitatea din Oradea se delimitează de acțiunile conferențiarei Viorica Banciu

Sigla_UoUniversitatea din Oradea a emis un comunicat de presă în urma evenimentelor petrecute vineri seara și relatate de săptămânalul BIHOREANUL. Viorica Banciu,  conferenţiar în cadrul Facultății de Ştiinţe Socio-Umane, Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, a fost prinsă în flagrant luând şpagă, într-o acţiune a ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie Bihor.

Universitatea din Oradea consideră acțiunile prezentate în articol, inacceptabile și va depune eforturi „pentru ca acest tip de fapte să fie eliminate din mediul academic orădean, în colaborare cu autoritățile judiciare și partenerii noștri instituționali”. 

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. Constantin Bungău specifică faptul că conducerea Uo va sesiza  Comisia de Etică a Universității din Oradea cu privire la aspectele mai sus mentionate, pentru a investiga acest caz deosebit de grav si a lua măsurile care se impun, în concordanță cu legislația în vigoare.

De asemenea, conducerea Universității din Oradea apreciază implicarea autorităților în acest caz, contribuind astfel la menținerea unui mediu academic onest și axat pe performanță.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.