Precizări privind alegerile studenților în Senatul UO!

logo SENATPreședintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Sorin CURILĂ a emis o informare în ceea ce privește procesul electoral pentru desemnarea studenților în Senatul Uo! 

Studenții înscriși la două facultăți, figurează pe două liste de electori, dar regulamentul de alegeri specifică faptul că „fiecare persoană are dreptul la un singur vot”. Astfel, pentru a evita ca studenții care figurează pe 2 liste de electori să își exercite votul de 2 ori, studenții vor asuma sub semnătura privată că vor vota o singură dată! Urmând ca ulterior Biroul Electoral Universitar să verifice listele în cazul celor  aflați pe 2 liste de electori.

Primul tur de alegeri va avea loc în 27 ianuarie 2016, iar în cazul în care nu se prezintă la vot cel puțin 50%+1 din numărul total al studenților cu drept de vot, se va organiza un al doilea tur de alegeri în 1 februarie 2016.

De asemenea, în această perioadă se afișează la facultăți listele cu electori , astfel studenți pot verifica dacă se regăsesc pe liste sau nu. Orice neregulă, omisiune sau înscrieri greșite se sesizează biroului electoral al facultății, cu cel puţin 96 de ore înaintea declanşării votului! precizare_Senat

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a alegerilor şi concursurilor pentru structurile şi funcţiile de conducere la Universitatea din Oradea (pdf)

Calendar alegeri academica 2015/2016 (pdf)

Metodologia pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor academice 2015/2016 (pdf)

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.