Editura Universității din Oradea părtașă la Uniunea Scriitorilor din Pușcărie

Sigla editurii UOÎn ultimii ani s-a dezvoltat în închisorile din România un adevărat fenomen în ceea ce privește producția „științifică”. Astfel, în ultimii 3 ani nu mai puțin de 200 de deținuți din închisorile românești au redactat aproximativ 400 de cărți! Conform legii, fiecare lucrare științifică redactată în spatele gratiilor reduce pedeapsa autorului cu 30 de zile.

Pe site-ul Republica a apărut lista profesorilor universitari și a editurilor careu au girat „lucrările științifice” scrise de deținuți în pușcării. În această listă apare și Editura Universității din Oradea, unde s-au publicat în perioada 2007-2015 4 lucrări cu caracter științific:

  1. În 2007 și 2009 apar lucrările Cercetări şi politici de marketing internaţionalRevoluţia internet e-Economia şi webmarketingul și Marketing electoral elaborate de către Silaghi Alin Horea (fost director de buget la AJOFM Bihor), condamnat la 6 ani de închisoare pentru spălare de bani. Prima lucrare a fost elaborată în perioada 01.12.2006- 20.10.2007, a doua în 01.10.2007-31.01.2009, iar a treia în perioada 5.02.2009-30.06.2009. Prima lucrare a fost coordonată de prof.  univ. dr. Anca Dodescu, iar ultimele 2 de către Dodescu și conf. univ. dr. Ioana Pop Cohut, cadre didactice în cadrul Facultății de Științe Economice. Lucrările Cercetări şi politici de marketing internaţional și Revoluţia internet e-Economia şi webmarketingul, au fost elaborate împreună cu Matei Petru Sorin (fost comisar la Garda Financiară şi lider al organizaţiei de tineret a PSD Bihor), condamnat la 4 ani și 6 luni pentru luare de mită.
  2. În anul 2014, Secoșan Nicolae Sebastian  publică lucrarea Comportamentul organizațional. Secoșan, fost comisar șef Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bihor a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru luare de mită. Deși, lucrarea a fost coordonată de către conf. univ. dr. Vasile Creț, cadru didactic la Universitatea Agora, lucrarea a fost publicată sub sigla Universității din Oradea. Lucrarea a fost redactată în perioada 01.07.2014-30.07.2014.

Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea, prof. univ. Mirișan Valentin a coordonat lucrarea Arestul preventiv în legislația românească scrisă de către Marchiș Adrian Cristian, condamnat la 4 ani de închisoare pe baza legii 39/2003.

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.