Simpozionul studenţesc „Cariera vs Eşec”

principii_1În perioada 09-10 decembrie 2015, la Universitatea din Oradea, au avut loc lucrările Simpozionului CARIERĂ vs EȘEC. Evenimentul a fost compus din două părți: Atelierul „Turnirul Mentorilor” și „Dialoguri Studențești”. Invitații speciali au fost: actorul Richard Balint de la Teatrul de Stat „Regina Maria”, prof. univ. dr. Constantin Bungău – rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. Constantin Rada, Irina Gherghilescu – actor și consilier dezvoltare personală și spirituală, Sabin Mureșan – paceworker și Dan Pavel – manager general Benvenuti. Participanții la acest workshop au primit și descoperit o serie sfaturi, informații și strategii cu ajutorul cărora pot dobândi cheia succesului în carieră.

În cadrul secțiunii „Dialoguri Studențești” s-au susținut o serie de referate și prelegeri de către studenți, masteranzi și doctoranzi ai Universității din Oradea, dar și cadre didactice. Invitatul special al acestei secțiuni a fost Psiholog Dr. Adriana Borza – Director al Centrului de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) din cadrul Universității din Oradea. Un moment artistic a fost oferit de elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Husasău de Tinca, care au colindat și jucat piesa „Irozii”.

Joi, 10 decembrie 2015, a avut loc închiderea lucrărilor printr-un moment festiv de decernare a diplomelor de participare. S-au oferit și diplome de excelență pentru activitatea remarcabilă din cadrul activităților revistei invitaților speciali și doamnei prorector prof. univ. dr. Simona Trip.

Întregul eveniment a fosr organizat de Revista PRINCIPII a Universității din Oradea în colaborare cu Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) și în parteneriat cu Teatrul de Stat „Regina Maria” din Oradea.

drd. Paul Țop

Coordonatorul Revistei PRINCIPII

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.