REZULTATE FINALE pentru desemnarea studenților reprezentanți în Consiliile Facultăților

Universitatea-din-OradeaÎn perioada 7-11 decembrie 2015 au avut loc alegerile pentru desemnarea studenților reprezentanți în Consiliile Facultăților din cadrul Universității din Oradea.  În Consiliile Facultăților sunt reprezentanți studenții de la toate ciclurile de studii universitare și formele de învățământ.

Reprezentanții studenților în Consiliul Facultății sunt studenții care reprezintă interesele studenților în cadrul Consiliului Facultății, sunt aleși de toți studenții facultății proveniență.

Reprezentanții studenților în Consiliul Facultății au următoarele drepturi: să voteze în Consiliul Facultăţii, să aibă majoritate de membri în comisiile privind bursele, căminele, reducerile pe transportul în comun acordate de stat şi taberele studenţeşti, să aibă acces la secretariatele Facultăţii şi Departamentului sau Decanat în afara programului cu publicul, precum şi la toate documentele Facultăţii care implică studenţii. De asemenea, printre obligațiile reprezentanților studenților în Consiliul Facultății se numără: să participe la şedinţele Consiliul Facultăţii, să informeze şi să discute cu şefii de an asupra problemelor studenţilor din facultate, având cel puţin o întâlnire lunară cu aceştia, să informeze Consiliul Facultăţii asupra problemelor studenţilor din facultate!

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.