Dăruiește un zâmbet!

ASSO_CampanieÎn perioada 2 noiembrie – 7 decembrie Asociația Studenților Stomatologi din Oradea desfășoară campania „Dăruiește un zâmbet!” prin care își propun colectarea de jucării, haine sau alimente  copiilor abandonați și copiilor suferinzi internați la secția de oncologie a Spitalului Municipal Oradea! 

Donațiile pot fi aduse la sediul Asociației, aflat în curtea Facultății de Medicină și Farmacie ( Piața 1 Decembrie, nr. 10, Oradea)!

Mai multe detalii privind campania și activitățile propuse pot fi obținute de la:

  • Octavia Praja – 0752 982 119
  • Vlad Pușcaș – 0752 351 129

Adevărul arată că în perioada ianuarie – iunie 2015 au fost părăsiţi 511 copii. Dintre aceştia, peste 300 au fost abandonaţi în maternităţi, în timp ce 185 au fost părăsiţi în secţiile de pediatrie şi 13 în alte secţii de spital. Din cei 511 copii părăsiţi, 455 au fost externaţi, însă doar 197 s-au întors în familie în momentul externării. Alţi 197 de copii au fost plasaţi la asistenţi maternali, 18 la familii, 13 au ajuns în centre de plasament, nouă în centre de primire în regim de urgenţă, un copil a fost plasat în familia extinsă şi 20 în „alte situaţii”.

Anul trecut, 1.213 copii au fost abandonaţi în maternităţi, secţii de pediatrie sau alte secţii din spitale, dintre care 1.057 au fost externaţi, însă doar 436 au fost integraţi în familie.

 

Sursa text: Adevărul

AI PÂNĂ LA 220 DE LEI REDUCERE LA PRIMA REZERVARE!

Opinia ta conteaza!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2012 Studentocratia. Toate drepturile rezervate.